Vi på medlease vill att du ska fortsätta utvecklas och arbeta med din passion oavsett vart den leder dig. Kanske har du inte hittat din grej eller så är du bara genuint nyfiken på en ny arbetsgivare eller bransch?

Vi vill att du ska må bra och vill hjälpa dig att hitta det du vill hålla på med. Vi är ödmjuka med att alla är specialister på sin grej och därför vill vi att du med hjälp av andra ska kunna hjälpa och bli hjälp av ett fantastiskt nätverk. Ett nätverk där alla är välkomna och alltid är gratis för medlemmen. Därför rekommenderar vi..

LunchIn™ är en inkluderande social plattform där människor träffas för att diskutera, reflektera, utbyta, förnya kunskaper och nätverka genom att äta lunch tillsammans.
LunchIn™ är och kommer alltid att vara gratis för medlemmen. Det enda du betalar är din egna lunch, ett litet pris att betala för ett stort kunskapsutbyte och en trevlig och utvecklande tid tillsammans.

LunchIn™ grundades 17-06-15. Ett år senare har LunchIn™ 160 grupper i 33 länder och fler än 13000 medlemmar.

Fler än 2500 möten där 40.000 människor träffats för att diskutera, reflektera, utbyta, förnya kunskaper och nätverka genom att äta lunch tillsammans.

Reglerna är väldigt enkla, du är dig själv, alla är välkomna och du är endast med när du vill och kan. Ett fantastiskt enkelt sätt att lära känna nya människor. är för enkelhetens skull indelat geografiskt och givetvis kan du vara med oavsett stad, det är upp till dig.

”Hur många gånger har du funderat på ett nytt steg i karriären men inte vågat ta steget, inte orkar sätta dig in i ett nytt område eller är nyfiken på hur det fungerar på andra sidan. Istället för att googla frenetiskt kan du på enklaste sätt äta lunch och fråga någon som arbetar med det du är intresserad av. Priset? Allt det kostar är din tid och vad du själv väljer att äta och dricka”.

Du kommer aldrig veta exakt vilka som kommer att medverka förutom att det är motiverade människor som gärna delar erfarenheter och kunskaper med dig och är nyfikna på dig.

LunchIn™ innebär frihet utan en fast kostnad. De flesta nätverk kräver obligatoriska avgifter och skapar därmed ett passivt tvång. Att du känner att du måste delta för att du i förväg betalat för att vara med, du slipper tvånget med LunchIn™.

Det finns många fördelar med att vara med i LunchIn™ förutom att det är gratis. Du kan välja att träffa befintliga och nya kontakter på lunchen, fortsätta diskussioner på andra sociala plattformar, introducera och bjuda in kontakter du är nyfiken på.

Visste du att?
För de flesta hälso- och sjukvårdsyrkena ökar antalet utfärdade legitimationer och det är fler kvinnor än män som legitimeras. För barnmorskor, tandhygienister och receptarier var andelen legitimerade kvinnor över 95 procent år 2016.

Antalet legitimationer fortsätter att öka för de flesta yrkena inom hälso- och sjukvården. Under de senaste fem åren har antalet legitimerade apotekare ökat med 20 procent.

De vanligaste legitimationsyrkena var sjuksköterska och läkare vilka tillsammans utgjorde över hälften av den sysselsatta legitimerade hälso- och sjukvårdspersonalen. Sysselsättningsgraden för läkare är något lägre än för sjuksköterskorna, 66 procent mot 70 procent för sjuksköterskor.

För legitimationsyrkena totalt ligger sysselsättningsgraden på 70 procent 2015. Av de sysselsatta läkarna arbetar nästan 90 procent inom hälso- och sjukvården. Motsvarande andel för sjuksköterskorna är cirka 70 procent.

Även tandläkare och tandhygienister arbetar i stor utsträckning inom hälso- och sjukvården, cirka 90 procent respektive över 85 procent. Apotekare, receptarier och optiker är de legitimationsyrken som vanligen är sysselsatta utanför hälso- och sjukvården. Personal inom dessa legitimationsyrken arbetade normalt inom butikshandeln.

Bland apotekarna var nästan 50 procent sysselsatt inom butikshandeln och för receptarier och optiker var andelen 80 respektive över 75 procent. Arbetsterapeuter och ortopedingenjörer är också legitimationsyrken med en lägre andel sysselsatta inom hälso- och sjukvården, knappt 40 procent respektive drygt 45 procent.

Enligt socialstyrelsen finns 289 210 legitimerade under 65 år. Vilka kommer du träffa på nästa LunchIn™? Vad har du att förlora, det är gratis!
Har du frågor eller vill ha mer information kontaktar du oss på enklaste sätt genom formuläret på sidan.

är du
intresserad av
våra tjänster

7 + 4 =

medlease instagram

medlease nordic AB   |   Ringvägen 100E, 9tr
118 60 STOCKHOLM
Telefon 08-121 47 370
E-post info@medlease.se

Org.nr 5590334685